DKV tankpas, van klimaatneutraal tot ongelimiteerde service

dkv-tankkaart.jpgDus je opteert voor een DKV tankpas? Dan ga je voor een van de oudste tankbedrijven in Europa. DKV heeft al meer dan 80 jaar dienst achter de rug. Ze bieden dan ook een gigantisch internationaal netwerk aan met meer dan 80.000 beschikbare tankstations.

DKV is marktleider op alle niveaus

DKV is een Duits bedrijf en een van de marktleiders op het gebied van tankkaarten in Europa. Dat zorgt ervoor dat ze een zeer betrouwbare service kunnen aanbieden. In Nederland beschikken ze zelf over zo’n 1400 tankstations, die aangevuld worden door het aangesloten netwerk.

Door de schaal waarop DKV werkt is de tankpas uitermate geschikt voor grote ondernemingen en transportbedrijven. Heb je een kleine onderneming? Dan is DKV nog altijd een goede optie, want alle diensten worden op maat aangeboden. Twee keer per maand krijg je de afrekening van je tankbeurten en andere diensten opgestuurd. Zo houd je ten alle tijde een boekhoudkundig overzicht.

Welke voordelen biedt een DKV tankpas?

Net zoals de meeste tankpasaanbieders zorgt DKV voor eenvoudige tolbetalingen. DKV heeft een uitgebreid tol-beheer-systeem, daarmee kan je in heel Europa je toltarieven beheren. Je krijgt met een druk op de knop toegang tot 13 Europese tolsystemen.

DKV biedt ook twee serviceniveaus aan. Met het standaard RC 30-niveau heb je toegang tot alle soorten brandstof en smeermiddelen, alsook het beheer van je tolbetalingen. Het hogere RC 90-niveau voegt daar nooddiensten, reparatie, wegslepen, wassen en veerboten aan toe. Daar staat natuurlijk een meerkost tegenover, maar zeker voor transportbedrijven is dit hogere niveau een meerwaarde.

DKV garandeert de veiligheid van je tankpas

Maak je je zorgen over de veiligheid van een tankpas? Daar is geen enkele reden voor. DKV biedt bescherming van je tankpas op meerdere levels aan. Je tankpas heeft een persoonlijke viercijferige PIN-code. Wil je geen risico lopen? Zet dan een limiet op je tankhoeveelheden. Zo voorkom je misbruik van je tankkaarten.

Daarnaast heb je uitgebreide rapportering over alle activiteiten van elke tankpas. Deactivatie van een tankpas in geval van diefstal of misbruik kan online in de klantenzone.

dkv-tankkaart-aanvragen.jpg

©DKV

Klimaatbewust tanken? DKV biedt CO₂-compensatie aan

Milieuvriendelijkheid en tankstations, het blijft een vreemd huwelijk. Toch draagt DKV zijn steentje bij waar het kan. Onder andere met de DKV Card Climate. Deze tankkaart biedt je de mogelijkheid om aan CO₂ compensatie te doen. Wat betekent dit concreet? Je betaald op elke transactie een klein bedrag dat wordt geïnvesteerd in gecertificeerde projecten die het klimaat beschermen.

Bouw een milieuvriendelijk imago op

Je denkt nu misschien dat dit gewoon betekent dat je meer betaald per tankbeurt. In essentie klopt dit, maar een bedrijf is meer waard dan wat in cijfers uitgedrukt kan worden. Een milieuvriendelijk imago opbouwen is steengoede reclame.

Sommige bedrijven moeten ook gewoon miljoenen kilometers per jaar afleggen. Op deze manier geeft DKV je de mogelijkheid om daar op een verantwoordelijke manier mee om te gaan.